INVITASJON TIL SOMMERFEST!

Vi har lagt et aktivt 1/2 år bak oss og fått avviklet NNHM 24 med bra med deltakelse og grei gjennomføring. Samtidig er vi godt i gang med å styrke Sambands gruppa og bygge ny kompetanse. Vi fortjener en liten pust i bakken og :

– inviterer til sommerfest m/grilling på Per sin hytte ved Steinsåsvannet onsdag 3. juli 2024 kl. 18:00

Vi har noen drikkevarer til overs fra NNHM 24 og også litt grillmat – vi supplerer dette med ekstra pølser o.l. og starter grilling kl. 18:00.

Det er ikke langt til hytta og det er kjørevei helt ned. Du kjører forbi Åsegarden og tar av til venstre inn mot Sørlia – følger veien til du får et vann på din venstre side. Når du kommer til brua som går over elva fra Storvannet til Steinsåsvannet så har du kjørt 100 m for langt. Veien ned til hytta er siste avkjøring på venstre side før du kommer til brua.

Har båt klar og fiskestenger med både flue og sluk – du kan fiske eller kanskje delta i konkurranse i luftgevær/luftpistol – eller bare kose deg rundt bålet.

Påmelding:

For å forberede dette ber vi om at du – så snart som mulig – melder deg på med å sende en mail til harstadgruppen@nrrl.no.

Avhengig av antall så skal vi prøve og organisere litt felles transport. Gi beskjed om du tenker å kjøre eller om du ønsker felles transport.

ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN!