NNHM 24 er ferdig – i 2025 er det Midt-Troms som arrangerer.

LA1H takker alle som deltok på NNHM 24 nå i helga – 55 deltakere bidro til en fin helg på Harstad Folkehøyskole. Vårt inntrykk er at de aller fleste hadde en fin opplevelse – deltakere fikk med seg gode faglige presentasjoner og fikk brukt litt tid sammen med andre amatører.

Den tragiske nyheten om LA2NI – Kjell Karlsen – sin bortgang gjorde sterkt inntrykk – og preget nok både samtale og stemning. Vi minnes -2NI som et godt menneske og en amatør som satte solide spor etter seg. Etter planen skulle Kjell holde et foredrag om SDR teknologi på NNHM-24 men måtte melde forfall p.g.a sykdom.

Hovedtema på samlingen var Krise og Katastrofe samband spesielt med fokus på delvis eller helt utfall av E-kom.

Her ble det mange gode diskusjoner både på faglig og ledelses nivå!

Vi gratulerer Terje Holmlund – fra Harstad – med bestått lisens prøve og kallesignal LB0ZJ -gratulasjoner også til Alf Einar Walsø fra Tromsø med kallesignal LB0YJ. Ingenting er bedre enn at det kommer nye unge amatører inn i gruppene. Takk også til Jo (7HM) som har jobbet som fadder for Terje i kursperioden.

Spesiell takk til dugnadsgjengen fra LA1H – Bjørn (LB4DJ) – Kent (LB8GJ) – Lars (LA9PEA) – Aage (LA9YBA) – Roy (LA6LOA) – Svein (4NL) – Jo (LA7HM)

Uten denne dugnadsgjengen hadde vi ikke kommet i mål. Til forskjell fra NNHM22 så hadde vi ikke inne et firma som tok ansvar for alle tjeneste leveransene men dette ordnet vi opp i selv.

Festmiddagen fra GOIS satte en helt ny mat standard for kommende meetinger – både mat og servering var glimrende.

Takk til Folkehøyskolen – til serverings personale – til NRRL og til CHRISTECH.

Spesielt hyggelig at NRRL også arrangerte Generalforsamling fra NNHM24

Gratulerer til Kjell H Martinsen LA3QS – fra LA6M som fikk tildelt Den Gyldne Nøkkel for sin gode innsats for LA6M og for radioamatør saken.

Da ønsker vi Midt-Troms gruppa lykke til med sitt arrangement i 2025 og ser fram til en hyggelig samling!

For Styret LA1H

Per Dybvik

Leder