Innføring nytt IT system – viktig info

Stor forbedring av IT Løsninger for klubben:

Vi søkte for en tid tilbake om å få lisenser fra Microsoft slik at vi kan få til at vi alle forholder oss til noen felles verktøy og fil områder. En slik felles plattform er det også NRRL jobber med, så overgangen til en NRRL løsning – når den er klar- vil bli enklere.

Vi har nå fått innvilget dette hos Microsoft og har startet klargjøring av systemet. Vi har lisenser nok til alle medlemmer og dette vil bli knyttet opp til en egen e-mail konto/adresse som er ditt callsign@la1h.no. Eksempelvis så blir min pålogging og E-mail: la7im@la1h.no.

Det nye systemet gir mange gode funksjoner for samhandling og deling av informasjon.

Det er LB1HJ/Trond og LA7IM/Per som jobber litt sammen om struktur og prinsipper så vil LA7HM/Jo bli trukket inn når han er tilbake fra ferie. Også flere andre blir dratt inn når det gjelder opprettelse av de rette fellesområdene for sine ansvarsområder o.l.

Nå gjør vi oss kjent med Sharepoint og Office pakken og lærer oss viktig funksjonalitet slik at systemet blir brukt på en best mulig måte.

Vi lager også en opplærings/informasjons pakke som vil bli sendt ut når det er klart og vi prøver å få dette så brukervennlig og intuitivt som mulig.

Ser fram til at alle kan logge seg inn med sin key og få tilgang til all aktuell informasjon en plass!

mvh

LA7IM Per Dybvik